Descartes

Hallå där! Halvsover framför Fuskbyggarba efter en vanlig skoldag plus matte-engelska-tals-övning med Eva efter skolan å sedan fotolektion! Första onsdagsfotolektionen på 6 veckor, kändes konstigt! Men nästa vecka har jag de sista två lektionerna av kursen, fy tusan vad skönt det ska bli sen! Redovisning av ljus & rörelse nästa vecka då alltså, har inte tagit några bilder så idag satt jag och letade igenom gammalt strunt, hittade massa annat roligt, typ en bild på mina docs som jag saknar ihjäl mig på :( måste fixa ett par nya! Nu ska jag titta klart på Timell å sen blir det kanske ännu ett glee-avsnitt, hehe. Godnatt!


Komedianten

Såhär roligt har man när man "pluggar"


Urkund

Idag: upp tidigt för att gå till skolan, matte och fysik utan miniräknare (måste byta batterier...), hör och häpna: rolig simlektion med vattensprintar och vattenbrännboll, tandoorikyckling på mors jobb, lite nya nästan-gratis-skor, körkortsteori, fotolektion, samtal om arbetsintervju (wooho!), inlämning av engelskarbetet... (är lite småskraj för urkund) och årsmöte på friskus med semlor! Helt okkk måndag! Godnatt.

The Water

Det blev ingen nytta alls igår! Tittade typ fyra avsnitt Glee och låg i sängen mest hela dagen fast än det var sol och 5 plus ute! Varför gick jag inte ut? Eller det gjorde jag, vi fem gick jag och köpte hårfärg men då var solen redan påväg ner...

På kvällen hölls det frisör i Maddos badrum! Jent blev tuff i en ny frisyr och jag blev både blondare och korthårigare! Skönt att bli av med slitna toppar och kul att få en ny frisyr, nöjd! Tack, kumpaner!

Idag blir det mer nytta: försöker skriva klart engelskan, börja med kemin och plugga lite körteori! Hade gjort ett fint schema på vad jag skulle göra men det har jag redan brutit, så äh! Nu pluggar jag lite skyltar, inte så kul!

Imorgon börjar skolan... Ångest!


Nolltrefem

Lördag, och snart slut på lovet, panik! Igår var en stressig dag, gick upp hur tidigt som helst för att ta en simtur med mor min, sedan gick jag hem. Åt lite frukost och tittade några Glee-avsnitt, efter det blev det dubbel körlektion, halvtråkigt att köra runt i stan i 80 minuter och rabbla regler, och sedan mötte jag upp Evelina på bibblan och läste lite fototidningar i väntan på att klockan skulle bli halv fem. Då gick vi ner till stationen, där Jenny väntade, och tog tåget till Halmstad för att gå på Livekarusellen och hejja på Fragile! Blev en del rock, lite fika och lite kaos i form av Jennys panik över att vi skulle missa tåget, haha herregud, hon slog och skrek åt den stackars biljettautomaten! Men vi hann, såklart, och sedan dansade Jenny och Eva trans på tåget, halvt pinsamt men kul!

Nu ska jag försöka göra någon nytta med den här lördagen, kanske övertala någon polare att färga mitt hår (väldigt nyttigt...) eller packa upp lite väskor som står på golvet och tar plats! Ciao

2hand

Vaknade klockan åtta och har tittat några glee- och pan am-avsnitt sen dess, inte bra, haha! Igår gick jag, eva och madde på bio med övre medelåldern, närmare bestämt Midnatt i Paris som filmklubben anordnade. Sen när lyckas vi alltid träffa på halva Varbergs pensionärskrets när vi gör något? För att känna oss lite mer ungdomliga så tog vi en pizza på Campino efteråt. Vet inte om det blev bättre men vi levde iallafall upp till ordet fettisdagen! Filmen var underbar, förresten!

Idag ska vi kolla runt på vad Varbergs second hands har att erbjuda, antagligen inte så mycket, som vanligt, men trevligt iallafall! Ikväll blir det teorikurs igen, inte så kul, och sedan ska jag möta upp med lite scoutpolare för att öppna ett paket som våra Polenvänner har skickat, kul! Nu ska jag och bror antagligen tjocka oss med ännu en semla, ha't!

Fettisdagen

Idag är det fettisdagen och dagen till ära bakar jag egna semlor! Känns bra, då är det okej att äta tre och fyra och fem stycken om man så vill!

Finmiddag

Har väl inget annat val än att fortsätta... så, idag bjussar jag till och med på en film! Jag är inte riktigt haj på iMovie så det blev lite halvdant, men nån gång måste väl vara den första, och förhoppningsvis sämsta.
Madde bjöd in till bokmöte igår men det blev finmiddag istället, herregud vad duktig du är Maddo! Snittar och efterrätt och allt! Bra kväll!

Limit to your love

Hola amigas! Det är söndag, men det är lov, så jäkla underbart! Mår bra. Idag har jag stökat ner mitt med målarsaker och slarvat ihop en världskarta, pysselmood var det här. Nu ska jag snart till Maddo för bokmöte, mat och prat! <br><br> Känns rätt onödigt med den här jäkla bloggen men tror att ni få läsare (två?) blir sura om jag slutar, om ni inte blir det så lägger jag nog snart ner, den är inte jätteintressant... tjo!

All the words

Idag hade vi en enda lektion, bokprov! Började ett och slutade två, gött kött! Så igår var Jent och Eva här. Vi åt thai som jag lagade, fruktsallad som jent å Eva gjorde och sen kollade vi massor med tv! Jent stack tidigt till skolan idag men jag och Eva fixade en rejäl brunch till ett par Glee-avsnitt och lite läsning av böckerna vi skulle ha prov på. Kan lova att det var lite halvtrassligt att göra bokprov på en bok där man läst 140 av 300 sidor... Men det löste sig!

Nu har Evelina och Madde hämtat sina saker och lämnat mig så nu är huset tomt igen, men jag ska nog käka och titta På Spåret med storasyster och hennes pojk ikväll, så det blir nog bra ändå! Imorgon hänger jag med de upp till Borås för å hälsa på farföräldrarna också, blir toppen! Trevlig fredag!


Take a visit to vienna

Äntligen hemma efter att ha varit hemifrån i sisådär 12 timmar. De 12 gick ut på skola och körkortsteori, lagom kul. Ännu en klasskompis har tagit körkort, på sin födelsedag. Herregud. Jag kommer inte hinna tills jag fyller år, och jag kommer inte klara det på första försöket. Vad är det med folk? Är alla så jäkla bra? Jag har för tusan kört i två år och jag tänker att jag inte kommer klara det... Okej, självkritisk till tusen!

Nu ska jag laga lite mat till mig och Evelina, hade jag tänkt. Hon ska göra läxor så får la hitta på något! Vi hörs!

Love is all

Rubriken är en bra låt, inget annat! Å det här är kanske inte världens roligaste dag, men glad alla hjärtans dag! Jag "firar" med frallor och efterrättsbuffé med tre polare! Fett bra! Nu ska vi kolla på Veckans Brott, ciao!


I'm electric

Får stötar på allt, värst är datorn, herregud, blir lika rädd varje gång! Då tyckte madde att jag skulle sjunga "I'm electric" och visst fick det bli så, haha! Nu sitter jag och väntar på Evelina som ska flytta in några dagar. Mackaronilådan står i ugnen och väntar på att ätas så nu får hon skynda på lite, hehe! Måste tillbaka till köket, hörs!

Kaffe

Efter tävlingen fastnade jag hos Jent en bra stund, drack kaffe och pratade strunt med henne och Eva! Nu ska jag göra lite käk och bänka mig framför tv:n, en helt vanlig söndag alltså! Ciao.

Neeej, jag har ju foto imorgon... och jag har inte tagit några foton... suck. Hoppas det är redovisningar eller något, hehehe.

Krångel

Det går inte att kommentera inläggen jag har gjort från telefonen för blogg.se klantade till det när de gjorde en uppdatering, men äh, det löser sig nog! Fred.

Pokerface

Godmorgon! Igår spenderades dagen hos familjen Svensson, började med en stadsrunda och fika på stan med Evelina, sedan skridskor med henne och su padre (hennes pappa, för er som inte läser spanska) och sedan "När då då?", god mat, melodifestival och alldeles för mycket godis med hela familjen! Bra dag! Nu har jag kollat ett Glee-avsnitt, igen... Måste sluta med det, borde istället börja läsa engelskboken som ska vara utläst till fredag, gött att jag måste läsa 50 sidor om dagen från och med nu. (Jag är fet-långsam på att läsa..).

Nu ska jag ge mig ut i snön och dimman, och allt vad det är, för att handla lite mat, känns väldigt vuxet. Måste plocka ner tvätten också... 100 vuxenpoäng?

I just get through it

Körlektionen var inställd så jag hade kunnat sova länge, men nänä, bara förstör genom att inte säga till i tid! Jaja, jag orkade inte träna då heller så det blev soffan å en massa glee, sen till skolan för en lektion, där vi kollade på Romeo & Julia (går å nynnar på theme-sången hela tiden nu) och sen hem för ännu mera glee! Nu försöker jag måla naglarna, går inte jättebra för jag förstör hela tiden precis innan det torkat.... Å kolla här vad jag gjort! Äntligen fick jag byta ut stenarna mot ringar, woho!


Macarons

Har stått i köket i fem timmar nu, herregud vad ont min rygg och mina fötter gör! Kakorna blev fula och dåliga men helt okej goda! Hoppas de håller bättre än de förra bara!

Spanskaprovet gick nog bra, å jag fick reda på biologibetyg, bra där också! Självförtroendet börjar bli bättre nu alltså! Imorgon blir det körlektion, träning och sen en lektion, så jäkla onödigt! Jaja, nu ska jag sätta mig i soffan en stund, skönt! Ha det!


Maddis.h

Madde mailar läraren å försöker övertala henne om att vi ska slippa den enda lektionen vi har imorgon! Vi håller tummarna!


Ejemplos

Hola! Gårdagen var en jobbig jäkla dag, 8-16 plus träning och körteori! Kom hem halv åtta, borde ha pluggat, orkade inte det, satt och väntade på att mor skulle komma hem och det gjorde hon inte förrän halv elva och sen kom jag på att jag var tvungen att göra massor med grejjor så det blev kaos och alla var sura, får fixa allt idag istället!

Idag är det spanskprov som gäller då, kan ju hoppas att det är lätt för jag har ju knappt pluggat, och sen ska jag hem och baka macarons till mamma, kul! Snart åker hela familjen till Sälen och lämnar mig ensam kvar i isen, lagom kul, men nu får det bli så, kan inte ångra mig igen.

Nu tänkte jag köra lite sista-minuten-plugg, hörs!

Pneumonia

Har engelsklektion utan lärare, skriver om René Descartes och vill hem och sova! Kul!


Grattis mor!

Idag fyller min mor år, grattis grattis! Vi firar med kvällsmat å tårta med familjen, gött! Än så länge har jag hållit mig undan Alladin-asken, känns bra! Nu är det nog, sockerberoendet måste bort!

Idag var det 8-16-dag! Lagom kul. Ett svenskprov på det, underbart. Hann med en körlektion i eftermiddag också, läraren applåderade och sa "skönt att äntligen åka med någon som kan köra bil" men den där jävla kopplingen är min fiende, seriöst, har kört bil i två år, PÅ MITT SÄTT, det är ganska svårt att helt plötsligt ändra sig, suck! Nej nu ska jag vara social mot mi familia! Hejdå!

Fick reda på mitt fysik A-betyg idag, vill bara säga- DÄR SATT DEN!


Renässansen

Som rubiken så fint antyder så har jag svenskprov på renässansen idag. Kul att jag skippade plugget igår för några gleeavsnitt, bra jobbat! Men äh, det är bara ett G/IG-prov så det borde inte vara svårt... Fast med min historiekunskap så... Jo! Helvete, varför pluggade jag inte? Klantskalle!


Annat man kan tjura över: vi har ingen frukt hemma, jag har smått ont i halsen, mina martens passar inte längre, mitt hår är väldigt fult idag, jag har körlektion om några timmar, spanskprov på torsdag, har en engelskbok som snart ska vara utläst å jag har inte kommit någonstans, vi ska ha ett informative speach om en matematiker (PÅ ENGELSKA, FRAMFÖR KLASSEN! DÖ!) och mina byxor har spruckit igen... men idag så fyller mamma år och därför borde man vara glad och trevlig! So long!


Hola amigos!

Sitter på lagom rolig fotolektion och har ingenting att göra. Då tar man fram spanskan, tjoho! Idag vart det kortdag i skolan, slutade halv tolv, underbart! Gick hem, bravo Linnea! Nu ska det för tusan bli ändring på mina dåliga tränings- och matvanor! I morgon kör vi på kettlebell, eller? Men först en svinlång och jobbig dag i skolan... Jaja, det ska nog lösa sig! Nej, nu tror jag nog att jag måste vända mig om och lyssna på lärarens prat, hehe.

Adios!

Fick förresten tillbaka fysikprovet idag, pjuh, det gick bra! 3 poäng extra hade gjort susen, mmenmen, jag är nöjd! Äntligen är det klart med fysik A!

Vocabulario

Det där senaste inlägget blev lite segt, men jaja, låtsas som om det lades upp igår, så blir det nog bra! Nu ska jag snart gå ut och gå med mor min, kan behövas, har glömt bort träningen de senaste dagarna, hehe. Har försökt att plugga lite spanska idag också, går helt okej, har spanskprov på torsdag. Sen så har vi svenskprov på tisdag också. Borde verkligen plugga på det, men jag orkar inte riktigt. Nej, nu får det vara nog, måste gå ut! Ha't!

Sherlock

Ikväll blev det middag och melodifestival med fina vänner! Lite väl mycket efterrätt också, för oss som var kvar då;) de andra stack på musikal, är fortfarande lite avis! Nej nu ska jag vara lite social, innan det blir hemfärd i kylan, herregud!


Studieplan, dö!

Hallåhallå. Sitter och försöker bestämma mig för vad jag ska välja inför trean, så jäkla svårt. Matte E? Matte breddning? Spanska? Kemi breddning? Biologi breddning? Estetisk verksamhet????? Projektarbete??????? HJÄLP! Panik, har ingen aning om vad jag vill läsa. De två mattekurserna och spanskan är nog redan bestämda, men ska jag läsa mer? Och estetisk verksamhet, hua, jag ryser av bara tanken, jag vill inte! Kemi eller biologi på projektarbetet? INGEN ANING. Ger snart upp.

Har iallafall bestämt mig för att inte åka med till Sälen, kommer ångra mig, men nu får det vara. Kanske blir det en Barcelonaresa senare i år, istället, och det vore ju inte helt fel! Nej, nu måste jag ta tag i det här! Adios, amigos!

Don't say I didn't told you so

Jag lyckades igen! Med att inte lyckas, alltså. Det höll väl i en månad, ungefär. Knappt. Herregud, vad kass jag är. Men nu har mina polare klagat och svurit åt mig, så nu får det bli ändring!

Idag har jag hjälpt min syster att städa ur sin garderob (och fått något nytt plagg till min!), haft en tråkig dag i skolan som Madde gjorde ganska mycket bättre med sin musik, haft ett engelskprov (rätt, Madde?) som gick bra, tagit mitt pack och flyttat till mor och ätit för mycket jordnötsringar. I morgon blir det bland annat middag och melodifestival hos min goda vän Evelina, men nu blir det nog några Glee-avsnitt!

Ha det gött, grisakött! (fy, vad rått)

RSS 2.0