This day, this month, this year

Har glömt av bloggen litegranna... (som vanligt!). Nu borde jag verkligen plugga fysik, har kursprov på onsdag, men jag orkar verkligen inte så jag sitter här istället och försöker leta lite jobb. Bra det också, iochförsig. Längtar till torsdag, då börjar "lovet", har ju förtusan pluggat halva jullovet (överdriv lagom) och den här veckan som gått alltså, herregud. Aldrig varit så trött i hela mitt liv. Hade iallafall biologiprov igår, det kändes som det gick riktigt bra också, för en gångs skull!

För att stressa till det ännu mer så ska jag börja i teorikurs på onsdag, på körskolan alltså. Och första körlektionen blir nästa tisdag, roligt. Inte direkt. Men behövligt. Att jag inte tänkte på att skriva in mig tidigare, pucko. Jag har ju kört i två år men det blir ändå svårt att få ihop alla lektioner som man ska gå på innan jag fyller. Får helt enkelt satsa på att ha körkortet i maj eller något, fast neej, jag vill verkligen ha det redan i mars. Jaja, får se hur det går.

Nu kallar fysikböckerna, trots allt. Fridens liljor, kumpaner.

(herregud, inser att jag inte tränat på flera veckor, skärpning!!!!!!!!!!!!)
(herregud igen, jag fyller snart 18, jag vill inte...)

Frulle

Har pluggat varje dag nu och skippade därför tråkiga inlägg om "idag gör jag det här och det här". Idag blir det... kanske oxå lite plugg, får se. Men det blir iallafall bio (om det inte redan är fullt)! Nu ska jag ner och äta frukost, kan inte kolla Pan Am hela morgonen, hehe. Ha't.

Optik å sådär

Idag har det blivit lite fysik, optik närmare sagt! Fy tusan vad tråkigt att plugga på lovet, jäkla skitprov! Nä, nu kollar jag på Pearl Harbour istället å lyssnar till regnet. Ikväll blir det kanske frallor å mer plugg hos Jenta, får se sen!

Annat jag borde göra: fota till skoluppgift, lägga in nyårsbilderna på datorn, skriva in mig på körskolan, träna och plugga ordentligare. Fast nä. Tråkigt!


Nyårsdagen

Gårdagen var toppen å idag är det en sitta-i-soffan-å-titta-tv-hela-dagen-dag. Blir bland annat herrarnas å damernas skidor, legally blonde och morden i midsummer! Gott nytt 2012!

(oj, det här blev lite sent!)


RSS 2.0