Husbil

Morsning, korsning! Är uppe tidigt för att packa en väska, men fastnade i en bok istället. Fast nu måste jag ta tag i det, i eftermiddag tar jag, och mor min, pappas skrutthusbil till Tjörn för en helg. Mysigt! Innan dess blir det skola med tråkig fysiklabb och lite sådär, men hyfsat kort dag ändå. Nej, sånt här är ju skittråkigt att skriva om! Jag kommer tillbaka när jag har något vettigare att säga.


Jag saknar det som inte finns

Är så sjukligt trött, vet inte varför, men läxorna får vänta. Det var sommar idag, underbart! Lyssna på Blue Foundation om du inte har något bättre för dig (och tycker om bra musik). Nu ska jag steka lax! 
 

Elephant Gun

Godmorgon! Idag har jag en enda lektion, historia, och den börjar inte förrän 12.20, så här sitter jag i sommarklänning i ett kallt hus och försöker skriva ett brev till min nya svenskalärare, svårare än man kan tro. Blev ett kärt (haha, sure) återseende på tandregleringen idag, sådär två och ett halvt år efter att jag tog bort tandställningen. De ville kolla mina två mjölkisar, som mådde prima, så de får jag förhoppningsvis behålla i 30 år till. Woho, lättnad! 
 
Nu ska jag lyssna på Beirut, i eftermiddag ska jag fika med mina kamrater, ikväll ska jag ha en vilodag från träning och imorgon ska jag fira far som fyller 47 bast. Sålänge kan du slå upp sida 10 i Varbergsposten och spana in mina klasskompisar som pratar om skolmat, alltid trevligt. 

NYSTART

Men hallå där, vänner! Satt och försökte skriva ett brev på spanska när jag hamnade här och kom på att jag saknar det lite ändå, så ja, varför inte? Nu är jag tillbaka (kommer knappast att stanna för alltid, men ett litet tag ska jag nog klara det). 
 
Har haft världens bästa sommar med hultsfred, konserter, jobb, hajk, wow, sena kvällar, god mat och under den tiden har jag bott i en fin, liten, gul stuga med mina allra bästa vänner. De som inte bott där har kommit och gått som de själva velat, sovit på soffan och förgyllt sommaren ännu lite mer. Det var sorligt att plocka ihop våra saker och återvända till föräldrahem, skola och rutin igen, men sanningen kan vara hemsk, som en fin människa sa till mig. Haha, jag orkar inte med kryptospråket!
 
På tal om språk så har jag en hög med skolarbete att ta tag i. Vi hörs! 

RSS 2.0