Sep. 11, 2012

Godkväll, börjar tröttna på det här igen. Vilket antagligen märks. Livet kom imellan. Hahahahah elleeeer inte... Som om det skulle liksom. Nej, men det är bara en jävla massa tråkiga läxor och skador och ingenträning och bråk och projektarbete och allt annat skit som fyller mitt huvud och ja, snart lite overflow eller så. Nu ska jag läsa horoskop (en värdslig sak, eller ja, nu ljög jag igen!) och sen sova, godnatt.


Helg

Godkväll. Bra helg som började med middag hos Jenny, lång och sjukt kul kväll! Hehe. Morgonen efter blev det amerikanska pannkakor till frukost, sen en kort stadsrunda med mor och till på kvällen blev det ännu en trerätters fast med storasyster och en bra film! Idag hjälpte jag till litegranna på stafett-DM, sen var morbror här på fika och så har jag försökt mig på lite läxor också men det gick sådär. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, läsa lite och sova, godnatt!


Torsdag

Har skrivit historia idag, fast nej, jag har bara skrivit på ett krångligt historiaarbete. Det är inte klart än, men får väl skynda ihop det imorgon, blä. Idag har jag klantat till det och förstört min fot, eller egentligen så är det väl den där milens fel, men fan också. Nu var det förstört på ett tag och beeptestet imorgon kan jag ju glömma! Imorgon blir det finmiddag hos Jenny, så nu ska jag sova. Godnatt


Istället för plugg


4e

Goddag! Gick upp tidigt för att ha bildlektion och måla av kranium och nu är jag hemma igen för att slösa bort ett tre timmar långt hål, lite halvsegt men skönt. Nu tänkte jag ta tag i historiaarbetet eller något annat kul som jag borde göra. Hörs!

Måndag

Hej och hallå! Hade en fin helg i Skärhamn med mamma. Hur fint som helst, där vill jag bo någon dag! Nu har jag massor med skolarbete att göra, fast sitter mest vid tvn... Inte okej, Linnea! Skärp dig! Så, nu kör jag läxor ett tag, sen kanske en löprunda med Lisa! Adios


Update: gick inte att lägga upp innan! Sprang en mil med Lisa!!!!! Woho! Äntligen tillbaka! Jag hade inte det minsta ont i benhinnorna, känns så sjukt underbart och helt overkligt! Jag älskar barfotaskor, varför har jag pinat mina ben i skor i 18 år? Dumt som attan. Nu ska här springas, alltså!
Godnatt


RSS 2.0