Nyårsafton

Nu blir det middag och trevligheter med fint folk! Hoppas ni får en fin nyårsafton och gott nytt år!

Uppdatering

Igår: gick till å från stan i världens blåst med eva, smakade på hjärta, färgade maddos hår rött (ett jäkla projekt!) å evas lite blondare, vann över polarna i "När då då?" (Scoooore! Eller nybörjartur...), åt alldeles för stark vitlökssås och kollade på "Legenden om ugglornas rike".


Idag: gick upp halv sju, lärde mig simma glidbröstsim och riktig "crawl"-ryggsim, köpte ett par för små byxor och ett läppstift (läskigt), körde mängder med bil, tankade, handlade fläskfile, bakade tre satser macarons (och lyckades!!!!!), åt tacos, fikade och kollade CSI!



Imorgon: handla inför nyårsmiddag, duscha och måla naglar, leta kläder (prova allting hundra gånger om och sen ta det man började med iallafall), träffa kamraterna och ha en himla rolig nyårsafton!


Bonfires

Borde verkligen träna idag, men orkar inte. Det är för långt till gymmet (sen när?) och jag kan inte springa. Godtagbar anledning, eller något. Äh.

Igår åkte jag och Jenta till Second Chance och inhandlade en kasse tyger som vi sedan började sy lite påsar av. Oj vilken tid det tar, men oj vad bra det blir! När de är klara kommer ni att hitta dem här!
Nu ska jag ta tag i städningen, gjorde aldrig det igår, och i eftermiddag har jag blivit ombedd att färga Maddos och Evas hår, haha, kan bli roligt!
Eller nej, jag ska inte alls städa, drar till eva på direkten istället! Tjobabadoba.

Kids

Orkar inte riktigt skriva något. Gårdagen var kass. Och superbra! Fick massor med fina julklappar av finfina vänner, som presentkort på Mignon. Välbehövligt! Vi åt pizza, drack kaffe och snackade till kl 2, mysigt! Nu ska jag knåpa ihop en nyårslista, sörja, städa mitt rum och senare blir det tygjakt med Jenta. Ha't.

Mot FO!

Nu drar jag snart till FO för att fira lite jul med polarna! Byter ut julmaten mot hemmagjord pizza iochförsig, men klappar och glögg blir det!


Idag har jag träffat Johanna som är hemma på besök, trevligt! Vi strosade runt på stan en stund å sen gick jag å Amanda till Victorins för å ta hål i öronen, så nu är jag nästan lika hardcore som Maddo, haha. Tog två nya i högra örat, längtar tills jag kan ta ut de fula blingblingstenarna å byta ut de mot två små fina guldringar! Nedräkning på 6 veckor nu då! Yyyeah! Nej nu ska jag fixa iordning mig litegranna å packa julklapparna! Hörs!


Julkänslor


Juldagen

Hallå! Igår var det julafton (om ni skulle ha missat det...)! Firade med far, syskon och farmor å farfar och åt en massa mat å fick fina presenter! Äger numera ett par korall/röda hörlurar från urbanears, ett par enorma örhängen, en svart klänning, en macarons-kokbok å en hel del godis! Imorse blev det upp tidigt för att gå på julotta med syster och mor, å nu firar vi jul en gång till. Nu med mor, syskon å mormor! Det blir jul ytterligare två gånger nu i dagarna, imorgon hos morfar å på tisdag med lite polare! Nä nu ska jag vara lite social, hehe. Hörs!


God jul!

Julafton, känns overkligt när det fortfarande är 6 grader ute men julkänslorna smyger sig sakta på! Nu ska jag duscha och byta om å sådär å senare blir det Kalle, julbord, tomte och allt annat som hör julen till! Ha en dunderbra dag och god jul på er!

Dan före dan

22a december. Känns rätt konstig att säga det med tanke på att jag har noll julkänsla trots att jag drogat julmusik, bakat julgodis å ätit julbord i snart en månad! Igår var det avslutning, och det bästa av allt- vaknade upp och såg att det var vitt ute!!! UNDERBART! Men ja, avslutningen var mysig med julklappslek, popquiz (notera att jag klarade 2-poängsfrågorna, yeahh), gofika och kyrka! Vår klass var lagom trevlig och sprang hem direkt efteråt, hann säga hejdå till två pers av tjugosex, gött... Eftermiddagen var kaos och jag var förbannad på allt och alla. Sedan pratade jag, Maddo, Eva å jenta strunt tills halv två å så somnade vi Evas chillestuga. Nu har jag varit på kungsmässan å tjurat för att inga kläder passar. Goddag, oväntat! Nej, nu ska jag ta tag i det här å reda ut allt bråk, orkar inte ha det såhär!


Förresten, min syster kom hem igår, å stannar till januari, så nu ska jag käka potatismos, hehe. Hejdå, och förlåt för neggo-inlägget!


Snö

Vi slutar imorgon. Sjukt!


Aloha

Hojojoj, provet gick inte jättebra... Hehe. Ahja, nu är allt skolarbete klart för i år! Göttttt! Men låter väldigt konstigt! Och alla lärare påminner om oss att halva gymnasietiden gått, usch, vill inte höra! Nej nu ska jag socialisera lite (eller spela bakery å restaurant story, hehehe)


Kemi

Nu är det kemiplugg som gäller, skrivning imorgon!


Jenny & Linnea

Ja, såhär är det! Jag och min kamrat Jenny har tillsammans ett litet miniföretag, haha, vet inte vad jag ska kalla det. Vi säljer iallafall egendesignade och målade tygpåsar och egentillverkade drömfångare! Kika in på vår hemsida så kan du läsa mer!

http://nogg.se/jennyochlinnea


Precis som du är

Idag har jag: pluggat kemi (alldeles för lite), haft företagsmöte med Jenta å fixat klart massa beställningar (jag har ju glömt berätta om vårt miniföretag!!! Tar det snart!), inte tränat, ätit för mycket fika och godis, haft ont i benen sen igår, glömt duscha å därför kommer mitt hår vara fetttt fett imorgon!, kollat ikapp två julkalenderavsnitt, spelat en väldans massa Bakery Story, haft lite utbrott när jag kommit på hur lite av kemin jag verkligen kan, varit arg på Viber, inte kokat marmelad, ätit bakad potatis, kolla på Bridget Jones dagbok och haft ångest för lite allt möjligt (lite som Bridget)!

Godnatt, kompanjoner!


White christmas

Ja det kan man ju drömma om.... Tråkvinter! Men idag var det iallafall rätt kallt (okej, en grad kanske?)... I morse drog jag, Eva, Maddo å Jenny till Göteborg. Planeringen var: julklappsinhandling, Frida Kahlo-utställningen och Liseberg. Vi hann inte med Kahlo så det blir kanske en annan gång, vill verkligen dit! Iallafall, fick alla julklappar klara! Handlade upp en hel del pengar, hehe, en del som inte ens var mina, usch. Nä men får väl jobba ihop dem här hemma eller nåt;) nu har jag sådär hysteriskt ont i fötterna att jag vill skrika! Oj, kanske inte SÅÅÅ ont, men nästintill, och jag är redigt trött, vi har förtusan gått runt i över 12 timmar! Godnatt på er folk, imorgon blir det paketinslagning (längtar) och kemiplugg (längtar inte...)!


Hjärtat som skulle bli ditt på nåt vis

Hallåhallå!
Idag har jag svinigt ont i ryggen! Har stått upp hela dagen, strök tonvis med tvätt och bakade både biscottis och cupcakes imorse, hujedamig. När jag kom hem från skolan strök jag ännu lite mer tvätt och sen kom jag på att jag hade glömt kemi-boken i skolan, gött linnea, det är ju prov på tisdag och jag har inte börjat plugga än!!!!!! Gah. Snäll mor hämtade upp mig och vi skyndade dit, väl där var det låst, typiskt. Men just när jag skulle gå kom en lärare och jag kunde smita in, tur!

Nu har jag överraskat la familia med fika och mor blev överlycklig över tvätten, kul! Orkar inte träna idag, ryggen tar emot och har inte tid! Nu måste jag verkligen plugga, men känns inte som om det är nån idé egentligen, hej G.

PS. Idag säger iPredict; att jag snart ska bli kysst av min livs kärlek men sedan ångrar iPredict sig och säger att det visst var till någon annan..... Sen sa den att jag är vacker och att har en underbar själ, även där ångrade han sig och sa att jag sög. Kul!

Hur länge tror du att längtan kan växa?

Hola amigos! Spanskaprovet gick bra, tror jag! Ljudet krånglade så vi slapp hörförståelsen, göttttt! I morse var jag hos ortopeden och han fixade till mina inlägg lite granna, känns bra. Han tyckte i och för sig att jag borde göra riktiga fotavgjutningar men det kostar pengar och sådär så jag testar såhär sålänge! Testar kanske en promenad imorgon också, vill börja springa NU men benhinnorna tar emot... Äh.

Eftermiddagen spenderades på Leninbadet med nästan alla tjejer från klassen, trevligt, trevligt. Sedan hoppade jag på bussen hemåt, deppade för min tomma plånbok och mage, och lyssnade på lite Bon. Nu borde jag äta, plugga och packa men orkar inte något utav det. Fast äta ska jag, och packa. Men plugget kan ju gå och dö. Ha det gött, bröder!

PS. Enligt iPredict så; är jag med på nyheterna kl 21 ikväll, kommer jag bli uppäten av en drake, hatar någon i min närhet mig, kommer dagen imorgon bli bra och så stinker mitt liv som rutten ost (3e gången nu, börjar snart tro på det!). Hejdå.

Manzana y naranja

Äpple, apelsin och varm saft!


Imperfekt eller preteritum?

Slutade ovanligt tidigt idag och passade på att gå och prata med en duktig PSI-lärare vid namn Kristian. Han försökte skrämma upp mig med benhinneinflammation, kompartmentsyndrom och stressfraktur men jag blir inte rädd, vill bara få ett slut på den jäkla smärtan! Mamma bokade ett ortopedbesök åt mig, redan imorgon, så hoppas att de kan hjälpa mig med nya inlägg eller något så att jag snart kan börja springa igen! Kan faktiskt sakna det ibland, även om det är det är hur tråkigt som helst när man väl är ute! Ikväll blir det iallafall en powerwalk (gah, ogilla ordet) med mor, måste komma igång med konditionsträningen på något sätt!

Borde ta tag i spanskaplugget nu, prov imorgon... har väl hyffsat koll men har man höga krav på sig själv så har man! Au revoir, eller kanske adios!

Åska

Jävlar i min låda vad de small inatt! Sov hur dåligt som helst, bara vaknade hela tiden.

Nu har bror gjort nyponsoppa med glass å mandelbiskvier till mig, nyttig frukost... Hehe


Testar mobilblogg

Dagens mellanmål, hehe

Fungerar ju hur bra som helst! Topp! Betyder att det kommer bli betydligt fler inlägg än vad det hade blivit annars! Nej, nu måste jag verkligen sova! Tack å hej!

Goder afton!

Herregud, hur ska det här gå? 5e bloggen nu kanske? Vi får se hur länge den här överlever! Iallafall, den här bloggen är mest till för mig själv som en tränings- och matlogg. Har försökt med funbeat, vanlig kalender, telefonen.. ja, allt, men jag tröttnar lika fort! Kanske är det roligare med en blogg? Får se, jag ger det iallafall ett försök!
Idag har det inte blivit någon träning, känner mig lite halvkrasslig och spanskaprovet på torsdag känns viktigare! Men bra mat har det väl blivit, kör ett litet godis-och-kak-förbud veckan ut, har levt på socker de senaste veckorna så det var väl på tiden.... Nä, istället blev det äppelbitar, yoghurt och en kopp te som mellanmål och macka och clementin till kvällsmat. Göttttt. Nej, nu är klockan alldeles för mycket (gah, vad tidskrävande det är att fixa stilmallen, och det blev inte ens snyggt!), har som mål att lägga mig innan tio men det gick ju bra.... äh, sovmorgon imorgon ändå! Godnatt!

RSS 2.0